QUI SOMMES-NOUS:

BEDOELING: In tegenstelling tot veel concessies is het doel van uw Anderlecht-agentschap niet om zoveel mogelijk voertuigen te verkopen. Inderdaad is ons doel om zo goed mogelijk onze klanten te behouden die dicht bij ons staan ​​en echt belangrijk voor ons zijn. Daarom garanderen we hun een uitstekende verkoop en na verkoop dienst! Je zou het begrepen hebben; bij Renault St-Guidon gaat kwaliteit boven kwantiteit!

GEZELLIGHEID:
RSG verwelkomt u altijd op een respectvolle en persoonlijke manier. In tegenstelling tot andere grote concessies wordt u hier niet als nummers behandeld, maar als een person in je eigen recht.

NABIJHEID:
De Renault St-Guidon-garage ligt op 3 minuten te voet van het metrostation St-Guidon en de transportmiddelen zijn dichtbij. Klanten kunnen dus hun voertuig voor onderhoud laten met het doel om naar werk te gaan en dan kunnen ze op het einde van de dag terugkomen om hun voertuig terug te vinden.
Aan weerskanten van de garage is er een Aldi supermarkt, een Delhaize en snacks. Bovendien ligt de grote Westland Shopping op 500 meter van onze vestiging, zodat u tijdens onderhoud/ reparatie uw boodschappen kunt doen. Daarenboven bevindt de winkelstraat Wayez zich op 2 stappen van de garage. Om uw reizen te vergemakkelijken, kan RSG u gratis fietsen ter beschikking stellen terwijl uw auto wordt onderhouden/ gerepareerd. Vervangende auto's zijn ook beschikbaar.

INFRASTRUCTUREN:
We bieden u moderne middelen om te laten wachten (drankjes, tijdschriften, wifi, tv, radio, ...) Warm, in de showroom, terwijl uw voertuig in handen van professionals in de werkplaats is.

0% KREDIET */ FINANCIERING/ GEDETAILLEERDE FACTUUR-PRIJSOPGEGAVE/ ALLE MERKEN HERNEMING

* Zie voorwaarden ter plaatse.
Hier is het antwoord van onze klanten voor de vraag "Waarom onze garage kiezen?"​
*AVIS GOOGLE*

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te weten op welk verkooppunt uw volgende voertuigzich bevindt 

Home Nos Services Contact Qui somme nous Véhicule neuf Utilitaire

RENAULT
St Guidon

(Véhicules Neufs Renault/Dacia)

Rue Saint-Guidon, 81
1070 Anderlecht

TVA : BE 0556.715.464

Tél : 02/RENAULT
GSM : 0483/22.19.22
info@renault1070.be